Jag är glad att få representera Sverige vid den internationella livelooping-festival som presenteras vid Italiens stora musikproduktmässa The Music Wall den 18:e september 2016. Jag har specialtrimmat mitt livelektroniska metainstrument för den här konsertern och kommar att mata systemet med Chapman Stick, alttraversflöjt och allehanda oljud som en mikrofon kan tänkas plocka upp.
Randolf Arriola, Bernhard Wagner, Fabio Anile

Det känns extra härligt att kunna åka och spela på den här festivalen eftersom jag på senare tid varit tvungen att tacka nej till alltför många förfrågningar på grund av ekonomiska orsaker. Länge kämpade jag för att fortsätta spela som amatör och därmed förbehålla mig möjligheten att i nödfall förlora pengar genom att åka och spela i ett konstnärligt lockande evenemang. Men idag är jag proffs och måste acceptera att jag ofta tjänar mer pengar på att helt enkelt gå ut och spela på gatorna där jag befinner mig. Den här baksidan av professionaliteten inbegriper förstås inte stora etablerade festivaler som exempelvis North Sea Jazz etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *