Stödfestival för Friteatern

Jag spelar Stick här på lördag. Och så ser jag fram emot att hänga runt och uppleva det övriga programmet, de har fyllt upp med många artister jag är sugen på att höra. Alla musiker spelar gratis för att stödja Friteatern. Friteatern som hållit på sen -73, den måste bara få fortsätta! Kom och hjälp till att stödja Friteatern genom att ha kul!

Plats: Teater Bristol, Sturegatan 39, Sundbyberg.
–> Länk till karta
–> Länk till Facebooksida

Hjärtligt välkommen! Det här blir en kalasdag för det fria kulturlivet. Kom och gå som du vill, men pricka in pauserna för in- och utgång, se program nedan.

12:00 Biljettkassan öppnar
13:00: Inledning Friteatern/Eva Janstad och Kurt Öberg
13:15: Pierre Ström, Carl Axel- och Monica Dominique, Gina van Dam, Zoie Finer, Coste Apetrea, Pär Sörman

14:45: Paus

15:00: Fred Lane, Lily Bigestans, Loke Nyberg, Bernt Törnblom, Kurt Öberg

16:15: Paus

16:45: Elin Lyth, Marco Rios, Per Boysen, Maria Rosén, Chris Bell, Elona Planman

18:15 Paus

18:45: Nike Markelius, Anders Lago, Erik Steen, Ann Kristin Hedmark, Ted Bjurwill, Sanna Hogman

20:15: Paus

20:30: Stina Oscarson, Bengt Peder Olrog, Dag Palm, Daniel Östersjö, Ola Aurell, Friteatern med Mats Nolemo, David Odlöw och Peter Danielsson.
22:00 Slut för denna kväll.

Friteatern har drivit verksamhet på Bristol i Sundbyberg sedan 1977. Teater, dans, musik, film och konst har gjorts tillgängligt genom både egna föreställningar och gästspel för alla åldrar.
Kultur- och fritidsnämnden med Alliansen+Mp har sagt upp avtalet utan att resonera om ett nytt avtal. Årets verksamhets- och hyresstöd är ännu ej utbetalt. Säger Friteatern upp lokalen finns det risk att den privata hyresvärden bygger om den till galleria. Vi kämpar nu för att lyfta Bristol ur detta träsk och planerar istället att utveckla en fullvärdig biograf, teater, dans och konstscen. Samtal pågår med olika instanser. Och steg 1 – kunna betala hyran.

Entré: 200kr (och uppåt utan gräns). Ge gärna ett bidrag, alla intäkter går till stöd för Friteatern på Bristol och fortsatt kulturverksamhet. Biljettlänk: https://kulturbiljetter.se/kassa/index/

Förbokning kan även ske via mail bristol.friteatern@gmail.com Betalning med jämna pengar eller swish vid entrén om du inte förköpt via länken – vilket är att föredra.

This entry was posted on tisdag, mars 14th, 2017 at 19:02 and is filed under Per Boysens eskapader. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.