GBG Bandmeeting: Do-It-Yourself!

Under hösten håller jag en serie föreläsningar på Bandmeeting i Göteborg. Det blir nytt tema varje gång och vi börjar 12:e September med ”Do-It-Yourself”.Bandmeeting på Park i GBG

–> Tid:
Lördag 12 September 2009 klockan 13.00-18.00.

–> Plats:
Parken, Vasagatan 43, Göteborg.

Motsatsen till ”Do-It-Yourself” är förstås att låta någon annan utföra arbetet att spela in och marknadsföra sin musik. Etablerade skivbolag har traditionellt varit mycket skickliga på detta och tanken med just detta Bandmeeting är att vi ska diskutera och lära oss om båda modellerna.

Info:
The BandMeeting är en klubb som arrangeras av CultureMeeting Gbg. Det är en mötesplats för musiker där man kan träffa andra inom musikbranschen och få nya kunskaper och knyta nya kontakter.

Det är en blandning av föreläsningar, mingel, livemusik och ”musiker sökes”. Här finns det möjligheter att personer, företag och organisationer inom och utanför musikbranschen att presentera sig för musikerna och eventdeltagarna för att möjliggöra nya samarbeten, nya affärsmöjligheter och dela med sig av sina erfarenheter.

Bandmeeting erbjuder en scen där både osignade och etablerade band kan spela för deltagarna och besökarna. Läs mer på Bandmeeting’s egen sida!

This entry was posted on fredag, augusti 21st, 2009 at 0:55 and is filed under Internetmusik (sedan 2001...). You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.